"Ortognatik Cerrahi ve Piezo Surgery" adlı söyleşi gerçekleştirildi

12.04.2021 Pzt 03:25

İstanbul Gelişim Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Prof. Dr. Mustafa Tek ile yapılan "Ortognatik Cerrahi ve Piezo Surgery" adlı söyleşi Prof. Dr. Mehmet Oğuz Öztoprak'ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Söyleşi Afiş
İstanbul Gelişim Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Oğuz Öztoprak'ın moderatörlüğünde; Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Tek'in konuk olduğu "Ortognatik Cerrahi ve Piezo Surgery" adlı söyleşi 9 Nisan 2021 Cuma günü saat 16:00'da gerçekleştirildi.

Söyleşide ortognatik cerrahi ve piezo surgery konularında bilgi ve deneyimlerini paylaşan Prof. Dr. Mustafa Tek, günümüzde yeni nesil teknolojik imkanlar sayesinde ameliyat başarısının ve post operatif dönemde hasta konforunun arttığını aktardı.

Adres