Diş Hekimliği Fakültemizin Yeni Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, “2022-2023 Akademik Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni” 25 Kasım 2022 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahir Günday ve İstanbul Diş Hekimleri Odası Disiplin Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sertaç Peker’in konuşmalarıyla devam etti. Soner Can Dinler’in keman dinletisinin ardından, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Diş Hekimliği Fakültesi’ne birincilikle yerleşen Mert Emin Birincioğlu, ikincilik ile yerleşen Burçin Ördek ve üçüncülükle yerleşen Fatih Emre Özköse’ye plaketleri Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Abdülkadir Gayretli tarafından takdim edildi. Daha sonra, İGÜ Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine beyaz önlükleri değerli protokol üyeleri ve akademisyenlerimiz tarafından giydirildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Beyaz önlük giyme töreninde Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mahir Günday ile yapılan röportaja buradan erişebilirsiniz.

New Students of Our Faculty of Dentistry Donned Their White Coats

Istanbul Gelisim University (IGU) Faculty of Dentistry, "2022-2023 Academic Year White Coat Ceremony" was held on November 25, 2022 at Mehmet Akif Ersoy Conference Hall. The ceremony, which started with a moment of silence and the National Anthem, was attended by Chairman of the Board of Trustees Abdülkadir Gayretli, Rector Prof. Dr. Bahri Şahin, Dean of the Faculty of Dentistry Prof. Dr. Mahir Günday and Chairman of the Disciplinary Committee of the Istanbul Chamber of Dentists Prof. Dr. Sertaç Peker continued with his speeches. After Soner Can Dinler's violin concert, plaques were presented by our Chairman of the Board of Trustees, Mr. Abdülkadir Gayretli, to Mert Eminİlkoğlu, who was placed first in the Faculty of Dentistry in the 2022-2023 academic year, Burçin Ördek, who placed second, and Fatih Emre Özköse, who placed third. . Later, the students of IGU Faculty of Dentistry were dressed in white coats by our valuable protocol members and academicians. The ceremony ended after a group photo shoot.

At the white coat donning ceremony, You can access the interview with our Dean Prof. Dr. Mahir Günday here.