Ara Sınav İtirazları

Değerli Öğrenciler,

Sınav esnasında yaşamış olabileceğiniz teknik problemleriniz ve ilân edilen notlarınıza itirazlarınız için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili formu doldurunuz.

Formu doldururken öğrenci e-posta adresleriniz ile oturum açmanız gerekmektedir (Örn: **********@ogr.gelisim.edu.tr).

Öğrenci e-posta adresiniz için https://bidb.gelisim.edu.tr/tr/idari-icerik-e-posta  web adresinden detaylara ulaşabilirsiniz. Bilgi için bim@gelisim.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz.

Her başvuru itiraz eden öğrencinin kendisine ait öğrenci e-posta adresi üzerinden yapılmalıdır. Aksi takdirde yapılan bu başvuru iptal edilecektir.

Her sınavınız için ayrı itiraz formu doldurmalısınız.

Daha önce fakülte ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine yapılan bireysel başvuruların yenilenmesi ve online formun doldurulması gerekmektedir.

Formun doldurulmaması durumunda başvurular dikkate alınmayacaktır.

NOT: Sağlık problemlerinden dolayı sınavlarına katılamayan öğrenciler mazeret sınavı taleplerini belgelendirmek koşulu ile doğrudan fakülte sekreterliğine iletmelidir.