Diş Hekimliği Fakültesi - dishekimligi@gelisim.edu.tr


 Vize Sınavları Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrenciler,


2021-2022 Eğitim Öğretim Güz Dönemi Vize Sınavları 20-28 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak olup,  sınav programlarınızı OBİS’ten (Öğrenci Bilgi Sistemi)  öğrenebilirsiniz. Tüm derslerimizin sınavları yüz yüze yapılacak olup,  aşağıdaki hususlara dikkatinizi önemle rica ederiz.
  1. Sınavlara gelirken öğrenci kimliklerinizi ve nüfus cüzdanlarınızı mutlaka yanınızda bulundurunuz ve gözetmenin göreceği şekilde sıranızın üzerine koyunuz. Öğrenci kimliğiniz henüz çıkmadıysa mutlaka sekreterliğinizden fotoğraflı öğrenci belgesi alınız ve sınavda yanınızda bulundurunuz.
  2. Sınavlardan önce tüm ders notlarınızı ve materyallerinizi oturma alanınız dışında bırakınız.
  3. Sınav başlama saatinden 10 dk.önce sınav binasında olunuz, sınav başlama saatinden 15 dk. sonra gelen öğrencilerin sınava alınmayacağını unutmayınız.
  4. Sınav günü sınıf kapılarına öğrenci listeleri asılacak olup,   mutlaka listeleri kontrol ediniz ve adınızın yazılı olduğu sınıfta sınava giriniz.
  5. Sınav kağıdınız ve cevap kağıdınızdaki tüm bilgileri mutlaka eksiksiz olarak doldurunuz.
  6. Görevlilerin başlangıçta belirttiği kurallara sınav süresince uyunuz.
  7. Pandemi sürecinin devam etmesi nedeni ile tüm maske-mesafe-temizlik kurallarına uyunuz. Sınavınız bittiğinde sınıftan çıkınız ve koridorlarda kalabalık oluşturmayınız.
  8. Kopya girişiminde bulunan öğrencilerin işlemlerinin Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği esaslarına göre yürütüleceğini unutmayınız.
  9. Öğrenciler sınav notlarına itirazlarını sınavlarının ilan edilmesi itibarı ile 5 (beş) işgünü içerisinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na yapabilirler. (bkz. İGÜ Ön lisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Madde 26/3)
  10. Vize Sınavına katılamayan öğrenciler mazeret sınav başvurusu yapmak üzere sınav tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde sağlık raporları ile birlikte Dekanlığımıza başvurmalıdır. İGÜ Ön lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Sınav Yönetmeliği gereğince geçerli sağlık raporu yalnızca ‘Devlet Hastanesi ve Üniversite Hastanelerinden’ alınmış olanlardır. Covid-19 Pandemi şartları gereğince sınav haftasında pozitif çıkan öğrenciler ASM ya da e-devletten alınan pozitif sonuç bilgisine ait belgelerini Dekanlığımıza (dishekimligi@gelisim.edu.tr)  mail ile iletebilirsiniz.
 
Not: Tüm e-postalarınızı üniversitemiz tarafından size verilen *********@ogr.gelisim.edu.tr adresinizden iletmeniz; kişisel e-posta adreslerinizi kullanmamanız, fakültemiz için dishekimligi@gelisim.edu.tr  adresine iletmeniz gerekmektedir. 
Öğrenci e-posta adresiniz yok ise, https://www.youtube.com/watch?v=OoIiXHihVP0 linkinden İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından hazırlanan videoyu izleyip öğrenci e-posta adreslerinizi almanız gerekmektedir. Başvurularınızda herhangi bir hak kaybına uğramamanız için bu açıklamalara özen göstermeniz gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız. 

Sınavlarınızda başarılar dileriz.  


diş hastanesi