Lise Kış Akademisinde 3 Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi Gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu sene 5. kez Lise Kış Akademisi programını hayata geçirdi.
Lise Kış Akademisinde 3 Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi Gerçekleşti

Gerçek üniversite deneyimi imkânı sunan Lise Kış Akademisi, 23 Ocak Pazartesi günü İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) sıralarında başladı. Lise 11. ve 12. sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan programda eğitimler yüz yüze yapılıyor.

Diş Hekimliği mesleğini yakından tanıma fırsatını yakalayan öğrenciler, fakültemiz akademisyenlerinden demo ders alarak, atölyede diş hekimliği malzemeleri ile üç boyutlu çene modelleri oluşturdu.

Kış akademisinde öğrencilerin ilgi alanlarına göre birbirinden farklı branşlarda atölye ve ders içerikleri var. Ders programı ve atölye içeriklerini incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

3D Chin Model Making Workshop Held at High School Winter Academy
Istanbul Gelisim University implemented the High School Winter Academy program for the 5th time this year.

Offering a real university experience, High School Winter Academy started on Monday, January 23, at Istanbul Gelişim University (IGU). In the program specially prepared for high school 11th and 12th grade students, the trainings are carried out face to face.

The students, who had the opportunity to get to know the dentistry profession closely, took demo lessons from the academicians of our faculty and created three-dimensional jaw models with dental materials in the workshop.

In the winter academy, there are workshops and course contents in different branches according to the interests of the students. You can visit our website to review the course program and workshop contents.