Prof. Dr. Kemal Sıtkı Türker, Research.com’un yayımladığı “En İyi Bilim İnsanları” listesinde yer aldı

Dünyanın önde gelen araştırma ve akademi portallarından biri olan Research.com, dünyanın ve ülkelerin “En İyi Bilim İnsanları”nı sıraladığı listeyi açıkladı.
 Bilim insanlarının kendi alanlarında oluşturduğu çalışmalar üzerinden hazırlanan listede; D-Indeks verilerinin baz alınmasının yanı sıra araştırmacıların aldıkları ödüller, akademik yayınlar ve atıf sayıları da göz önünde bulundurularak listenin kriterleri oluşturuluyor. Açıklanan sıralamaya göre, “Araştırma Üniversitesi” vizyonuyla ilerleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin 3 akademisyeni “En İyi Bilim İnsanları” listesinde yer aldı.

Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalı öğretim üyemiz Prof. Dr. Kemal Sıtkı Türker, Türkiye’den sıralamaya giren 6 bilim insanı arasında 4’üncü, dünyada ise 5870’inci olarak önemli bir başarıya imza attı.

Listeye ulaşmak için tıklayınız.